شعارسال: مدیرکل دفتر غذا وزارت جهاد کشاورزی معتقد است، مدیریت در امنیت غذایی باید منجر به بهره وری شود.
*** امنیت غذایی
علیرضا رفیعیپور در وبینار روز جهانی غذا پیرامون توسعه کشاورزی پایدار، اظهار داشت:
جملات کلیدی در امنیت غذایی شامل توسعه کشاورزی پایدار، تولید غذا با حفظ محیط زیست، پیشگیری بهتر از درمان، پیشگیری از مهاجرت از طریق توسعه مناطق روستایی، مبارزه با فقر، گرسنگی و سو تغذیه و بهبود مواد غذایی از مزرعه تا سفره میشود.
مسئولیت وزارت جهاد کشاورزی از مزرعه و منابع پایه تولید شروع و تا سفره مصرف کننده پیش میرود.
ما سه نوع مدیریت در امنیت غذایی شامل مدیریت تولید، مدیریت بهداشت و مدیریت بازار داریم که باید منجر به بهرهوری و امنیت غذایی شود.
وی در خصوص تأمین و تضمین کیفیت، گفت:
در کشور بیش از ۱۲۰ میلیون تن محصول کشاورزی تولید شده که یک موفقیت مدیریتی برای وزارت جهاد کشاورزی محسوب میشود، اما باز هم نیاز به تنظیم الگوی کشت داریم.
تأمین و تضمین کیفیت سلامت و بهداشتی بودن محصولات کشاورزی، گیاهی و دامی با نگاه بهداشت محور و سلامتگرا در وزارت جهاد کشاورزی شروع و زنجیره مزرعه تا سفره با حضور کارشناسان و استفاده از تکنولوژیهای روز دنیا مانند هوش مصنوعی آغاز شده است.
*** مدیریت تولید
مشاور وزیر جهاد کشاورزی و مدیرکل دفتر محیط زیست و غذا وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اقتصاد کشاورزی موفق، اظهار داشت:
مدیریت بازار باید به کمک مدیریت تولید بیاید تا در اقتصاد کشاورزی موفق شویم و کشاورزی پایدار را برای آینده کشور تأمین کنیم.
در حوزه دامی شناسایی محصولات دامی با کد IR و گریدهای A و A پلاس را دریافت کردیم.
شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری صنایع، تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۹، کد خبر: ۲۲۴۵۳۱:www.sanayepress.com